Nightmare Palace
Може да ни намерите тук http://fatedconstellations.bulgarianforum.net/
NIGHTMARE PALACE HISTORY
welcome
Никой не знае кога се е зародила идеята за него или кой наистина стои зад цирка, но със сигурност знаем, че една сутрин той просто се появил в покрайнините на Виена. Без предизвестия и шумни реклами. Но това не било просто цирк, то било Циркът. Съдържал най-опитните и уникални артисти в света, представял прекрасни спектакли, а шатрите нямали брой. Артистите, които виждаш, не са просто хора. Или поне не всички. Те имат дарби, с които те смайват, а ти дори не разбираш.

My dance is the story of my life

Go down

My dance is the story of my life

Писане by Aphrodite on Нед Май 08, 2016 9:44 pm

Aphrodite | 23 | Candice Swanepoel | Dancer | Gift: Материализация |
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
Love me like you do... Lo-love me like you do...
Часът беше 06:30 сутринта когато блондинката отново очи и се огледа. В стаята й нямаше никого освен нея.  Свободната дясна половина от леглото й показваше, че снощният й гостенин си беше тръгнал без дори да си направи труда да я предупреди или поне да я изчака да се събуди. "Задник" помисли си блондинката и облече широката мъжка тениска която стигаше до средата на бедрата й и се изправи. Обу безсрамно високите токчета и излезе тръгвайки към столовата. Подминаваше останалите танцьорки - нямаше никаква работа с тях следователно едва ли беше нужно да им обръща внимание. Взе чаша с горещо кафе и чиния с палачинки и се усмихна дарявайки готвача с целувка по бузата. Седна на една маса сама и започна да се храни обмисляйки как беше стигнала до тук....
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
...Let's go back to the time when we were little and innocent...
- Блонди побързай иначе ще закъснеем и ще закъснеем.
Мъжкият глас се разнесе из цялата къща. В една от стаите пред огромното огледало стоеше, средно високо момиче с дългаа руса коса и синьо сиви очи. Тялото й беше стегнато и добре оформено. Беше прикрито от черна рокля която беше прилепнало по нея, малко над коленете. Черното кожено яке допълваше визията + черните кубинки. Прокара четчицата на гланца си по устните си и се усмихна самодоволно.
- Потърпи малко идвам.
Момичето извика и се зае с прическата си. Петнадесет минути по късно вече беше долу и излезе с кавалера си. Не отиваха къде да е а на едно скучно фирмено събиране. Виждате ли родителите й бяха безсрамно заможни и я бяха накарали да отиде с този кретен до нея на това събиране за да впечатли бъдещите инвеститори. А тя правеше всичко възможно за да закъснеят и за да ядоса родителите си.
Партито все още не беше свършило а момичето стоеше в банята и наплиска лицето си с вода. Просто искаше да се измъкне и да отиде някъде другаде. Затвори очите си и си представи как огромни пламъци избухват от нищото и провалят цялото това събиране. Всички гости бягат в паника и тя най накрая можеше да се измъкне от това нещо. Изведнъж се чу силна експлозия и блондинката се олюля неподготвена. Изтича до прозореца и видя огромните пламъци.. Нима тя беше виновна за това....
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
Let's go back to reality when I don't care for you...
- Блонди блонди къде се отнесе.
Погледна към мъжа който размахваше ръка пред лицето й и отпи от кафето си.
- Да кажи.
- Не си забравила за тренировката си днес нали?
- Да спокойно.
Тъмнокосия мъж се усмихна леко и открадна една от палачинките й като си спечели, гневният й поглед. Момичето поклати глава. Затвори очи. В съзнанията й се появи, образа на тъмнокосия мъж а пред него стоеше чиния с палачинки същата като нейната. Отвори очи и продължи да се храни.
[Only admins are allowed to see this image]
Dance with me one more time...
Афродита стоеше по средата на арената. Разтвори краката си и направи пре спокойно един шпагат. Едно циганско колело. Обичайната й разгрявка преди трудната и основната част - а именно танца й. Знаеше, как мъжете харесват да я гледат а и тя нямаше против - знаеше, че ако пожела е може да накара всеки да падне в краката й. Можеше да ги окове и да не позволи да си тръгнат. Музиката започна и тялото й започна да се движи в ритъма на музиката..
Допълнително:
* Страхува се от паяци
* Има татуировка - малко сърце ниско на кръста й
* Понякога преди представленията си се разхожда полу гола.
* Обича да танцува
avatar
Aphrodite
Dancers
Dancers

Брой мнения : 33
Reputation : 0
Join date : 14.12.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: My dance is the story of my life

Писане by Silia Bones. on Нед Май 08, 2016 9:48 pm

welcome sweetie

_________________
I will be brutal.

[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
avatar
Silia Bones.
Admin, Illusionist
Admin, Illusionist

Брой мнения : 1429
Reputation : 11
Join date : 18.08.2015
Age : 18

Вижте профила на потребителя http://nightmare-palace.bulgarianforum.net/memberlist

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите