Nightmare Palace
Може да ни намерите тук http://fatedconstellations.bulgarianforum.net/
NIGHTMARE PALACE HISTORY
welcome
Никой не знае кога се е зародила идеята за него или кой наистина стои зад цирка, но със сигурност знаем, че една сутрин той просто се появил в покрайнините на Виена. Без предизвестия и шумни реклами. Но това не било просто цирк, то било Циркът. Съдържал най-опитните и уникални артисти в света, представял прекрасни спектакли, а шатрите нямали брой. Артистите, които виждаш, не са просто хора. Или поне не всички. Те имат дарби, с които те смайват, а ти дори не разбираш.

caleb de'mark

Go down

caleb de'mark

Писане by Alexander. on Сря Сеп 09, 2015 11:06 pm


caleb de'mark
tamer; born on March 19th; FC: jensen ackles


На пръв поглед нормален, сносно изглеждащ, 26-годишен мъж. Вглеждайки се по-отблизо, единственото необичайно нещо, което може би ще откриете, е миниатюрния белег на лявата му вежда. Получи го, когато беше на 6 години, в опит да свали съседската котка от дървото в двора. Добрите му намерения завършиха с падане, изкълчена ръка, няколко сини кръга по тялото, белег на веждата и здрав пердах от баща му.
Единствените хубави спомени от детството и живота му преди да напусне родния си дом, бяха свързани с майка му. Когато бе съвсем малък тя му каза, че нещата никога не са такива, каквито изглеждат, затова за нищо на света не бива да се доверява на първото впечатление, което даден човек оставя. “Всяко нещо има тъмна страна. И тя винаги е скрита”. Едва ли Елизабет Де’Марк имаше някаква представа, че точно тези нейни думи ще се превърнат в житейската философия на сина й и заглавие на разказа ни за него. Макар по онова време да не си даваше сметка за тяхното значение, детското му съзнание ги запечата и сега, когато се връщаше назад към миналото си, той осъзнаваше колко права е била майка му.
Идването му или по-точно озоваването в цирка бе фамозно. Беше един хлапак, който не знаеше дори дали Кейлъб е истинското му име е. И сега се питате защо? Нека върнем лентата назад.
Преди да се премести в Индиана претърпя инцидент. Губенето на памет и няколкото пукнати ребра бяха чудесен завършек на живота му, но някак си се измъкна от черната дупка, в която бе попаднал.  Както по-късно разбра Кейлъб отново се беше впуснал да спасява дамската чест на невинно девойче. Джентълмен до мозъка на костите си.
Така се запозна с Александра. Тя го посети в болницата и искрено му благодари, че е пожертвал паметта си и няколко ребра за нея. Кейлъб бавно започна да се влюбва, изграждайки нова личност изцяло около нея. Александра можеше да го върти на малкия си пръст, а на него не му пукаше. Но тогава дойде и Денят. Денят, в който всичко се разпадна. Александра му съобщи "прекрасната" новина, че очаква дете - но не от него. Кейлъб буквално усети сърцето му да се пръска на малки частички. Същата нощ си тръгна, оставяйки сърцето си при Александра.
Това е класическата история "Как да станем задници". Кейлъб естествено се разви както всички очакваме - стана бездушно копеле, което само търсеше на коя да свали полата. Очарователно.
Един ден, в мрачна Барселона, забеляза тълпи от красиви жени и издокарани мъже да ходят нанякъде. Nightmare palace. Що за чудо беше това? Имаше жени, имаше и пиене. Какво повече обаче да иска? Посети представленията на еротичните танцьорки и си набеляза няколко, които да вкара в леглото. И не след дълго реши да остане, зае се с опитомяването на животните в цирка и му се отдаваше. Фасулска работа, лъвиците бяха досущ, като жените в цирка, с които мачкаше постелята си.


[Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link]
avatar
Alexander.
Tamers
Tamers

Брой мнения : 70
Reputation : 0
Join date : 08.09.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: caleb de'mark

Писане by Silia Bones. on Сря Сеп 09, 2015 11:15 pm

Одобрееен <33333

_________________
I will be brutal.

[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
avatar
Silia Bones.
Admin, Illusionist
Admin, Illusionist

Брой мнения : 1429
Reputation : 11
Join date : 18.08.2015
Age : 18

Вижте профила на потребителя http://nightmare-palace.bulgarianforum.net/memberlist

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите