Nightmare Palace
Може да ни намерите тук http://fatedconstellations.bulgarianforum.net/
NIGHTMARE PALACE HISTORY
welcome
Никой не знае кога се е зародила идеята за него или кой наистина стои зад цирка, но със сигурност знаем, че една сутрин той просто се появил в покрайнините на Виена. Без предизвестия и шумни реклами. Но това не било просто цирк, то било Циркът. Съдържал най-опитните и уникални артисти в света, представял прекрасни спектакли, а шатрите нямали брой. Артистите, които виждаш, не са просто хора. Или поне не всички. Те имат дарби, с които те смайват, а ти дори не разбираш.

Kyle Brody-25-fc: Chris Wood-illusionist / Taken

Go down

Kyle Brody-25-fc: Chris Wood-illusionist / Taken

Писане by scream. on Сря Авг 19, 2015 6:41 pmМеланхолия. Душата му отново беше изпаднала в ниски нива на ентусиазъм и желание за активност. И какво повече можеше да направи, освен на наблюдава нищото. Да усеща тежестта и притесненията у хората..
Когато беше хлапе усмивката заемаше важна част от живота му, но когато на шест годишна възраст баща му го остави Кайл се затвори в себе си. Старият Макс, както беше задължил синът му и всички останали да го наричат, работеше в цирка. Кайл често ходеше с него, но обстановката там не му харесваше. Задушаваше се, винаги когато видеше странно облечен мъж и втриваше нервно длани. Баща му ги остави заради цирка, когато Кай се бе родил беше обгрижван с толкова любов, баща му го обожаваше, както и той него. Но когато Максуел избра цирка и остави единственото си дете, сякаш нещо в детската му душа се пречупи. Озлобяваше се, в гимназията често беше причината са побойщата, ето защо и смени три училища.
Обвиняваше клоуна, който скапа живота му. Баща му бе клоун, същински, буквален клоун. Кай дори не се задържаше вкъщи, винаги си намираше спокойно място, където може да мисли, да вика, да чупи без някой да му направи забележка.
Усещаше, че нещо се случваше в тялото му. Сякаш изсмукваше всяка капка скръб и съжаление на хората. Имаше дни, в които се чувстваше уморен и едвам стигаше до леглото си.
4ти ноември.
Майка му го повика, като Кайл усещаше, че нищо не е наред с нея. Надали го викаше да си говорят сладки приказки, предвид че в последно време дори се подминаваха.
-Баща ти умира. Иска да те види.-думите й му се струваха забавни. На устата му се показа една от неговите типични усмивки. Тя се шегуваше, а и дори да не го правеше той какво можеше да направи, за непознат човек.
-Моля те, Кайл. Отиди, има да ти казва нещо.- Броуди само се засмя и я подмина. Трябваше ли да отиде? Какво щеше да му казва старецът? Нищо не искаше да чува от устата му, дори не искаше да го вижда.
Въртенето цяла вечер в леглото не му помогна. Вече се чуваха стъпките му по каменистия път. Беше се запътил към реката, мястото което го успокояваше.
-Кайл.-смътно си спомняше гласът. Обърна се и видя баща му. Не каза нищо просто се спря и се загледа в водата. Нямаше намерение да го слуша.
-Сетивна илюзия. Притежаваш я.-Кай се обърна към старчето и го дари с пренебрежителна усмивка.
-Колкото и да ти е неприятно мястото, на което те водех.. това е съдбата ти, Кайл. Има жена. Красива е, но за съжаление животът не ви е отредил приятно съжителство. Ще делите едно място. Внимавай.-старият Броуди се обърна и си тръгна. Кай дори не мигна.
На следващият ден бе погребението. По молба на майка си, той бе принуден да отиде. Имаше доста хора и той се радваше, че е сред тълпата назад. Дори не изчака, а просто си тръгна. Десет минути, точно толкова стоя там.
-Съжалявам!-почти не събори момичето по улицата. Тя бе красива, нещо в него се пречупи когато я видя.
-Кайл.Надявам се да е началото на едно приятелство?-той се засмя и подаде ръка напред, а момичето също подаде своята и се ръкостискаха.
-Силия.-името й изкънтя в съзнанието му.
След това запознанство започна всичко. Тя бе момичето, за което баща му, му бе казал.


>
Kyle Brody-25-fc: Chris Wood-illusionist
[Only admins are allowed to see this link]
avatar
scream.
Admin, Illusionist
Admin, Illusionist

Брой мнения : 1198
Reputation : 5
Join date : 18.08.2015
Age : 21

Вижте профила на потребителя http://nightmare-palace.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите