Nightmare Palace
Може да ни намерите тук http://fatedconstellations.bulgarianforum.net/
NIGHTMARE PALACE HISTORY
welcome
Никой не знае кога се е зародила идеята за него или кой наистина стои зад цирка, но със сигурност знаем, че една сутрин той просто се появил в покрайнините на Виена. Без предизвестия и шумни реклами. Но това не било просто цирк, то било Циркът. Съдържал най-опитните и уникални артисти в света, представял прекрасни спектакли, а шатрите нямали брой. Артистите, които виждаш, не са просто хора. Или поне не всички. Те имат дарби, с които те смайват, а ти дори не разбираш.

just as empty as I'll ever be

Go down

just as empty as I'll ever be

Писане by tessa. on Сря Дек 23, 2015 10:14 pm

[Only admins are allowed to see this image]

dig out your heart


Пистолетът пушеше в ръката й.
Телата лежаха в краката й, а писъкът все още кънтеше в ушите й. Кръвта се стичаше по лицето й, но дори и да се беше опитала, надали щеше да забележи. Сега по-скоро знаеше, отколкото чувстваше, че е в шок. Пое си дъх. Не издиша. Върна се назад… и потъна в спомените си, ровейки се, сякаш търсейки някакъв начин, по който нещата да не бяха стигнали до тук.

*преди три дни*

-Ще се омъжиш за него и точка!

-Мамо, това да не ти е каменната ера! Не съм някоя вещ…

-Не си. Но това не значи, че имаш избор, Теса.

-За Бога, той може да ми бъде баща!

-Не бъди претенциозна. И престани да важничиш. Въпросът е решен и толкова.

Майка й се извърна, бършейки ръцете си в старата, износена, но безупречно чиста кърпа и се върна към домакинските си задължения. Жената беше на възраст, но все така привлекателна, като изключим това, че беше постоянно изтощена от никога не свършващата работа по къщата. Теса се възхищаваше на майка си, особено след като доведения й баща беше пропил спестяванията им и средствата не им достигаха, но майка й се справяше все някак. Или поне го беше правила досега, докато дъщеря й не навърши пълнолетие и майка й я принуждаваше да се венчае за богатия им, но престар съсед. Всички знаеха, че той предпочиташе девствените, така че на Теса й беше добре известно защо щеше да я вземе за жена. Само че тя нямаше никакво желание да се обвързва с някой, който беше два пъти по-стар от нея. И реши да вземе нещата в свои ръце.
Промъкна се безшумно и внимателно през нощта, когато всички спяха и отиде в близкия бар. Беше пълен с пияници и миришеше на дим и евтин алкохол, но там тя срещна приятен на вид младеж. Прецени, че той ще свърши работа и не й трябваха кой знае колко усилия, за да го убеди да сподели леглото й – всъщност, младия мъж беше повече от склонен да угоди на желанието й. Първият й път беше неприятен, но поносим, докато не настъпи утрото и тя трябваше да се изправи пред сериозните последици от постъпката си.
Завари къщата наопаки, а майка й крачеща напред и назад пред вратата. Баща й седеше безмълвно в едно кресло в близкия хол, но щом момичето влезе, той връхлетя отгоре й с крясъци къде е била.

-Искам обяснение! Веднага!

-Няма нужда да обяснявам. Вече знаеш – точно това, което си мислиш, че е станало се случи.

Теса беше спокойна, но баща й не само я зашлеви точи път. Ударът я запрати на земята и в следващия път той беше отгоре й, държащ нож. Острието сряза бузата й, а тя се бореше срещу грамадната фигура, надвиснала отгоре й. И тогава майка й го избута от нея, опитвайки се да го успокои. Ножа в ръката му в суматохата се оказа забит в гърдите й и крехката й фигура се строполи на пода, а мъжа все така беснееше. Теса не вярваше на очите си. Усещаше бузата си мокра от кръвта, която се смеси със сълзите, стекли се от очите й. Тя побесня. И преди той да успее да се нахвърли отгоре й за пореден път, изтича до хола и грабна пистолета му от близкия шкаф. Той я следваше по петите и Теса едва имаше време да се обърне, когато той скочи върху нея отново. И пистолета гръмна, запращайки и неговото тяло на земята. А треперещата фигура на момичето не помръдна. Тя пусна оръжието и побягна. Събра малко дрехи и пари, почисти раната на лицето си и като я прикри с косата си, побърза да напусне къщата. И града. И попадна на друго място…

*днес*

-Сега вече знаеш как се озовах тук. И защо бих искала да остана. – думите й бяха тихи, но с нотка на молба в тях, докато тя се взираше в Ясновидката, която обаче мълчеше. Теса се взира за момент в очите й, но не каза нищо повече; не знаеше какво да добави. Ясновидката я гледа известно време, докато мълчанието помежду им се проточваше и накрая каза просто

-Добре дошла в Nightmare Palace.


Допълнителна информация:

*има белег на едната си буза, който прикрива постоянно с косата си и мрази да показва
*разбира за дарбата си след като бяга - по време на "изгнаничеството" си и докато е на път, преди да пристигне в цирка
*рядко се доверява
*песимист; аутсайдерTessa Gray | 21 |  Tamer | FC: Brittany Snow |

melissa the shark at [Only admins are allowed to see this link]
avatar
tessa.

Брой мнения : 1
Reputation : 0
Join date : 23.12.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите