Nightmare Palace
Може да ни намерите тук http://fatedconstellations.bulgarianforum.net/
NIGHTMARE PALACE HISTORY
welcome
Никой не знае кога се е зародила идеята за него или кой наистина стои зад цирка, но със сигурност знаем, че една сутрин той просто се появил в покрайнините на Виена. Без предизвестия и шумни реклами. Но това не било просто цирк, то било Циркът. Съдържал най-опитните и уникални артисти в света, представял прекрасни спектакли, а шатрите нямали брой. Артистите, които виждаш, не са просто хора. Или поне не всички. Те имат дарби, с които те смайват, а ти дори не разбираш.

you see, madness, as you know, is like gravity.||aya renjova

Go down

you see, madness, as you know, is like gravity.||aya renjova

Писане by .aya on Сря Сеп 16, 2015 2:02 pm

[Only admins are allowed to see this image]

aya renjova

twenty-one(died eight years ago)||a ghost||was a fortune teller once||fc: emily browning

Събуди се.
Събуди се!
СЪБУДИ СЕ!

Скъпи Хюго,
Радвам се, че най-после ми се отдава възможност да ти пиша. Мина много време. Не знам кога ще можем да се видим отново. Не знам и къде си. Къде си? Защо си тръгна така? Нима аз бях виновна? Заради мен ли си тръгна, кажи? Не искам да скърбиш. Не ме мисли. Добре съм. Малко съм самотна. Но съм добре.
Мислих доста напоследък. Аз нищо не ти казах. Познавам те като дланта си, ала не ти казах нищо. Стигаха ти, предполагам, разговорите до здрач и нощите край езерото, така че ти така и не попита. Ала искам да знаеш. Да разбереш. Помня как мудно обръщаше очи, щом започнех да мълча. Помня как разпитваше насам-натам за мен, незнаейки къде съм, защо ме няма.
Но сега искам да ти кажа.
Искаш ли да разбереш?
За пръв път извърнах поглед на пет. „Татко добре ли е? Татко е в беда”, казвах на майка, ала тя не ме слушаше. С дни не съм спала, вярвай, седмици, притръпвах, щом чуех майка да му споменава името. „Ще се върне скоро, ще си дойде, ще видиш, няма от какво да се боиш”, повтаряше, ала пред очите ми все още стоеше той, паднал, с нож, забит в гърдите. И плаках, и крещях, и кълнях всичко, що видя. Тя също започна да крещи. Започна да кълне. Мен кълна. И образите в главата ми. Ала спря. Спря след седмица.
„Вие ли сте Сафия и Ая Реньови? Моля да ни последвате.”
И тогава млъкна. Не каза и дума. Дори сега мълчи, дори сега – сред мъртвите. Мълчи и тихо ридае, чувам я. Чувам я, вярвай. За татко плаче, за мен, за пропиления живот, за разочарованието, което видя в мен. За ножа в гърдите на татко. Тръгнах си аз, щом млъкна. Тръгнах и крещях. Виждах неща. Татко бе само началото. Можех да видя страданието в очите на минувачите – страданието, което са изпитали, страданието, което щяха да изпитат. Виждах го. Ала щом им кажех какво ги грози, те ми обръщаха гръб и започваха да ругаят. Крадях. Спях по улиците. Без семейство, без дом. И чух музиката един ден. В съседната пресечка, на пустия булевард. Шатрата се отрази в очите ми. И видях всички. Преди да достигна входа още, видях ги. Знаех какво правят, как го правят, защо. Разбрах всичко. На сутринта тръгнах с тях. Не знаех накъде, не знаех за добро или зло, ала тръгнах. Защото ме приеха, защото бях една от тях. Част от тях. И те се превърнаха в мое семейство. Бяха до мен. Бяха до мен и когато те срещнах. И когато те обикнах. И когато си тръгнах. Сковаха ми ковчег. Сковаха го. Не ме хвърлиха като човал в калта. Сковаха ковчег. Дори да ме мразеха, обичаха, ненавиждаха – сковаха го. И съм им изключително благодарна.
И сега ги виждам. Тук съм, при тях. Те рядко ме виждат, уви, но се случва. Намериха ми заместничка. Има си и постер. „Елате, посетете великата ясновидка. Тя ще ви каже всичко – добро и лошо”, приканват посетителите, а аз се усмихвам, стояща да постера. Не се сърдя. Трябва да преживяват. Трябва да пълнят семейството.
Не съм спала с дни, Хюго.
Не съм.
Ала продължавам да се будя.
Сред свои се будя.
Ала те рядко ме виждат.
Рядко си говоря с тях.
Самотно е, вярвай.
Самотно е.
Надявам се, сега разбираш.
Не тъгувай, Хюго.
Аз съм добре.
Вечно твоя, Ая.
avatar
.aya
Ghosts
Ghosts

Брой мнения : 25
Reputation : 0
Join date : 14.09.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: you see, madness, as you know, is like gravity.||aya renjova

Писане by scream. on Сря Сеп 16, 2015 6:35 pm

Прекрасен герой! Добре дошла и извинявай за забавянето <33

_________________
I must've forgot, you can't trust me,
This ain't a noose, this is a leash & I have news for you, you must obey me.
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
avatar
scream.
Admin, Illusionist
Admin, Illusionist

Брой мнения : 1198
Reputation : 5
Join date : 18.08.2015
Age : 21

Вижте профила на потребителя http://nightmare-palace.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите