Nightmare Palace
Може да ни намерите тук http://fatedconstellations.bulgarianforum.net/
NIGHTMARE PALACE HISTORY
welcome
Никой не знае кога се е зародила идеята за него или кой наистина стои зад цирка, но със сигурност знаем, че една сутрин той просто се появил в покрайнините на Виена. Без предизвестия и шумни реклами. Но това не било просто цирк, то било Циркът. Съдържал най-опитните и уникални артисти в света, представял прекрасни спектакли, а шатрите нямали брой. Артистите, които виждаш, не са просто хора. Или поне не всички. Те имат дарби, с които те смайват, а ти дори не разбираш.

creepy, creepy girl

Go down

creepy, creepy girl

Писане by rachel stankowski on Чет Авг 27, 2015 11:11 pm
1,2,3..15..
Погледът й шареше из тавана на стаята и броеше.. какво всъщност броеше? Нямаше какво да брои. Онази откачена частичка у нея не й даваше мира.Ставането насън напоследък се беше влошило още повече, което я караше да се озовава на непознати и не толкова приятни места.
Последният път когато се събуди се озова насред шосето, а колите около нея присветваха и издаваха неприятни  и приглушителни  звуци.
“Разкарай се от тук момиче!” ”Ей червенокосата следващия път се завържи за леглото!” малка част от подмятанията на изнервените шофьори. Прегрътна тежко и сякаш излезе от транса си. Събуди се и беще.. в нищото. Нямаше представа как се бе озовала тук, дори не знаеше коя е.

-Боя се, че освен ставането на сън, дъщеря ви има и раздвоение на личността. Ще платите ли необходимата сума, за да я излекуваме?-майка й я погали по главата, а сълзите й проблясваха в очите.
-Може ли да ви кажем утре?-също рижавата къдрокоска подбуди Рейчъл да стане и двете се отправиха към изхода на болницата. Десетгодишното момиченце ходеше мълчаливо в такт с крачките на майка й. Не обелваха и дума, което накара в малката глава на момичето отново да се озове натрапчивия глас.
-Рейчи, скъпа. Май я загазихме, а?-гласът беше приглушен, присмиващ  се.
-Млъкни!-насред паркинга детето се извика и събра няколко объркани погледа, също така и този на майка й, който по-скоро беше ужасен.
-Влизай в колата, по дяволите..-гласът на червенокосата жена беше смъртоносен. Сякаш невидим шамар я зашлеви, никога преди не се бяха държали с злоба към нея.
--
-Тя е луда, Рик! Не я искам у дома. Намери сиропиталище и я остави. Не бих позволила на това откачено същество да провали семейството ми. Знаех, че е грешка от самото начало. Та виж очите й… изчадие.
Крясъците на сутринта оглушиха целият квартал. Рейчъл се бе вкопчила в рамото на майка си, буквално. Ноктите й бяха дълбоко забити в плътта на жената, а от там вече бликаше струйка кръв. Съседите бяха излезли, гледайки случващото се. Някой дори бяха извадили фотоапаратите си и ги снимаха.
-Моля ви, моля ви..-виковете й, моленето.. нищо не помогна и просто беше натикана в една кола.
--
Две години. Точно толкова стоя в болницата за психично болни. Избяга една вечер, когато успя да повали на земята огромният чичко, който няколко пъти й беше посягал. Преди да си тръгне недоволно изруга и го изрита в корема, а след това и наплю. Нямаше нищо нормално, като качество, което беше останало у нея. Беше луда. Те я бяха направили такава.
За два месеца живя на улицата, но след това откри цирка. Стана танцьорка. Илюзионистите й бяха предложили да се присъедини към тях, а тя нямаше нищо на против. Жалко обаче, че не знаеха каква е. Вместо лицата им често виждаше болните си илюзии.name:Rachel Stankowski| age:23| fc:Sophie Turner |dancer


Последната промяна е направена от -rachel на Чет Авг 27, 2015 11:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
rachel stankowski
Dancers
Dancers

Брой мнения : 27
Reputation : 0
Join date : 27.08.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: creepy, creepy girl

Писане by Silia Bones. on Чет Авг 27, 2015 11:13 pm

прекрасен герой <3
добре дошла

_________________
I will be brutal.

[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
avatar
Silia Bones.
Admin, Illusionist
Admin, Illusionist

Брой мнения : 1429
Reputation : 11
Join date : 18.08.2015
Age : 18

Вижте профила на потребителя http://nightmare-palace.bulgarianforum.net/memberlist

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите