Nightmare Palace
Може да ни намерите тук http://fatedconstellations.bulgarianforum.net/
NIGHTMARE PALACE HISTORY
welcome
Никой не знае кога се е зародила идеята за него или кой наистина стои зад цирка, но със сигурност знаем, че една сутрин той просто се появил в покрайнините на Виена. Без предизвестия и шумни реклами. Но това не било просто цирк, то било Циркът. Съдържал най-опитните и уникални артисти в света, представял прекрасни спектакли, а шатрите нямали брой. Артистите, които виждаш, не са просто хора. Или поне не всички. Те имат дарби, с които те смайват, а ти дори не разбираш.

"Omnes velut luna et stellae lucent super ... ... et obscuratus est sol, et venerunt super nos luceat ... ..."

Go down

"Omnes velut luna et stellae lucent super ... ... et obscuratus est sol, et venerunt super nos luceat ... ..."

Писане by ▷karinregina◀ on Нед Авг 23, 2015 7:49 pmKarin Regina


♣.stay young, go dancing

Карин. Красиво име, нали? Регина. Много странна фамилия, нали? Regina, преведено от латински - кралица. Имаше някои от качествата на такава, но никога не бе искала да заема такава важна длъжност. Да, тя е руса. Но бе прекалено умна. Знаеше как и какво да направи в повечето ситуации. Беше и скромна, често го правеше. Скромничеше. Но винаги си знаеше, че тя бе най - добрата от всички. Имаше самочувствието, но не й смелостта. Винаги си мълчеше, не издаваше, умееше да пази тайни. За нея, както и всички останали, тя беше просто Карин. Най - обикновен човек като останалите седем милярда души, ако не и повече.

♣.Виена, 29 февруари 2003 година;


Огън. Той беше навсякъде около малкото момиченце. Търсеше изхода с очи. Търсеше майка си и баща си. Не ги виждаше. Пожар. Сякаш пламъците всеки момент щяха да я обгърнат и да изгори. Търсеше и търсеше, но безуспешно. Тогава забеляза вратата. Затича се към нея без да се замисля. Това беше изхода, но в един момент се спря, защото усети силна болка на лявото си рамо, беше се изгорила. Знаеше, че ако остане още малко щеше цялата да изгори и да се превърне в пепел. Отново се затича, но този път успя да стигне до целта си. Опитваше се да я отвори, но безуспешно. Огледа се за родителите си. Не ги виждаше. Искаше да ги помоли за помощ, но нямаше кой да й помогне. Сърцето й заби по - бързо от страх. Огъня сякаш се приближаваше към нея с всяка изминала секунда. Дръпна бравата по - силно и забута с всичката й сила, която й бе останала. И? Успя. Изтича възможно най - далеч. В онзи момент не бе помислила за родителите си, мислеше как да спаси себе си. Може би отиде на две преки от родния си дом. Виждаше се й оттам и тогава забеляза как пожарната дойде. Не се върна при тях. Карин просто стоеше и наблюдаваше как се опитваха да загасят пожара, но може би вече бе твърде късно за родителите й. Когато свършиха те си тръгнаха, а момичето се върна с бавна, но неспокойна походка.
***
- Мамо? Татко? - тихо говореше момичето, но от къщата не беше останало нищо. На мястото й имаше само пепел, а деветгодишното момиченце вървеше бавно по нея с босите си крачета. Сърцето й все още биеше толкова силно, както преди. От страх, може би. - Мамо? Тате? - повтори отново момиченцето като започна да се оглежда, да ги търси, сякаш щяха всеки момент да се появят пред нея. Надяваше се, но ги нямаше. - Къде си, мамо? - рече русокоската, но този път на по - висок тон, но това не го осъзнаваше. Не й пукаше. - Къде си, мамо? Тате? - през сълзи повтори момичето...

♣Виена, 15 юни 2008;


През изминалите години Карин живееше тук в детския дом на Виена. С времето обикна това място. Беше си друго да си бъдеш вкъщи, но и това й стигаше, нали имаше покрив над главата си, но нали това й трябваше. Намери и страстта си. Танците. Харесваше й, правеше го за удоволствие, да се забавлява. Когато погледнеше или видеше лявото си рамо. На него имаше белег от изгоряло. Винаги си спомняше, винаги на
неговото място виждаше пламъците, които обгръщаха родителите й, къщата..
***
Една сутрин както си лежи в леглото се сеща за онези хубави зимни утрини от преди пет години. Стаа и погледна през прозореца на стаята си. Знаеше, че сега бе лято и нямаше как да има сняг. Но много й се искаше и точно тогава започнаха да валят снежинки. Отначало Карин си помисли, че това бе някакъв сън, но не беше. Мислеше си, че полудява и сериозно проучва нещата. Разбира, че всъщност тя не е обикновен човек и решава, че е чудовище. Избягва от детския дом, за да не навреди на близките си.

Nightmare palace


След всичко случило се решава да забрави за миналото си. Да започне нова страница в живота си и цирка Nightmare palace беше идеалното място да прави това, което й харесваше и да не крие дарбата си от останалите. Но вече не бе същото мило момиченце, беше друга. Съвсем нова зла личност.


dancer; 21; weather manipulation; sasha pieterse;

[Only admins are allowed to see this link]
avatar
▷karinregina◀
Dancers
Dancers

Брой мнения : 200
Reputation : 0
Join date : 23.08.2015
Age : 16

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: "Omnes velut luna et stellae lucent super ... ... et obscuratus est sol, et venerunt super nos luceat ... ..."

Писане by scream. on Нед Авг 23, 2015 7:56 pm

прекрасен герой, добре дошла <3
как да ти променя името?

_________________
I must've forgot, you can't trust me,
This ain't a noose, this is a leash & I have news for you, you must obey me.
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
avatar
scream.
Admin, Illusionist
Admin, Illusionist

Брой мнения : 1198
Reputation : 5
Join date : 18.08.2015
Age : 21

Вижте профила на потребителя http://nightmare-palace.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: "Omnes velut luna et stellae lucent super ... ... et obscuratus est sol, et venerunt super nos luceat ... ..."

Писане by ▷karinregina◀ on Нед Авг 23, 2015 8:00 pm

на ▷karinregina◀
avatar
▷karinregina◀
Dancers
Dancers

Брой мнения : 200
Reputation : 0
Join date : 23.08.2015
Age : 16

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: "Omnes velut luna et stellae lucent super ... ... et obscuratus est sol, et venerunt super nos luceat ... ..."

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите